ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Άιλερς: «Μου έκαναν μπούλινγκ στον Απόλλωνα Σμύρνης»

Ο Γερμανός επιθετικός μίλησε για το πέρασμά του από την «Ελαφρά Ταξιαρχία»
Άιλερς: «Μου έκαναν μπούλινγκ στον Απόλλωνα Σμύρνης»

Αποχώρησε από τον Απόλλωνα Σμύρνης και απασφάλισε… Ο λόγος για τον Τζάστιν Άιλερς, ο οποίος ούτως ή άλλως ήταν ξένο σώμα από τον Σεπτέμβρη.

Ένα ματς έπαιξε, αυτό της πρεμιέρας με την ΑΕΛ ο Γερμανός. Απολύθηκε στη συνέχεια ο Βαλεριέν Ισμαέλ και ουσιαστικά εκεί «τελείωσε» και ο Άιλερς.

Η κόντρα του με τους «κυανόλευκους» από εκείνη τη στιγμή και μετά γνωστή. Μετά από μήνες αποχώρησε και κατηγόρησε την ομάδα για… μπούλινγκ.

«Με είχαν βάλει να γυμνάζομαι μόνος μου στις 07.00 και μετά ξανά αργά το απόγευμα, ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. Ήταν μπούλινγκ στο πρόσωπό μου. Τους πήρε καιρό για να με διώξουν. Με ώθησαν στη λύση του συμβολαίου, ώστε να μπορούν να πάρουν άλλον επιθετικό. Δεν πληρωνόμουν πια, ήθελαν να απαλλαγούν από μένα με κάθε τρόπο. Πλέον είμαι χαρούμενος που όλο αυτό τελείωσε».

Απόλλων Σμύρνης: Παρελθόν και τυπικά ο Άιλερς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άιλερς: «Μου έκαναν μπούλινγκ στον Απόλλωνα Σμύρνης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.