ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Αποχώρησε ο Γιάννης Κόντης

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του έμπειρου παράγοντα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία»
Απόλλων Σμύρνης: Αποχώρησε ο Γιάννης Κόντης

Δεν κατάφερε να στεριώσει ο Γιάννης Κόντης στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο έμπειρος παράγοντας, που είχε αναλάβει πριν από λίγους μήνες καθήκοντα ειδικού συμβούλου και αρμοδιότητες υπεύθυνου σκάουτερ, αποχώρησε από τη Ριζούπολη.

Το διαζύγιο βγήκε κοινή συνεναίσει, με τους ανθρώπους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να μην έχουν κανένα παράπονο από τη συνεργασία.

Στα αγωνιστικά, ο Μπάμπης Τεννές κόντρα στους Βοιωτούς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Στάθη που αποβλήθηκε στο ματς με την ΑΕΛ, και στον Κοντοέ, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει τη συμπλήρωση καρτών.

Αντίθετα, όμως, επανέρχεται ο Ουριουέλα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Τέλος, ο Ελ Χέλβε βρίσκεται στο Κατάρ με την Εθνική ομάδα της χώρας του για το Ασιατικό Κύπελλο και δύσκολα θα προλάβει το ματς.

Απόλλων Σμύρνης: Διαφωνία με Σικαμπάλα

Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΑΕΚ και Άρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Σμύρνης: Αποχώρησε ο Γιάννης Κόντης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.