ΑΡΗΣ BC

Συμφώνησε και μένει στον Άρη ο Μποχωρίδης

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr ο 24χρονος συμφώνησε να υπογράψει με τους «κίτρινους» συμβόλαιο διάρκειας δύο (1+1) ετών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με την πλευρά του Έλληνα άσου, ο οποίος πάντως κοιτούσε και άλλες λύσεις για τη συνέχεια...
Συμφώνησε και μένει στον Άρη ο Μποχωρίδης

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr ο 24χρονος συμφώνησε να υπογράψει με τους «κίτρινους» συμβόλαιο διάρκειας δύο (1+1) ετών.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με την πλευρά του Έλληνα άσου, ο οποίος πάντως κοιτούσε και άλλες λύσεις για τη συνέχεια της καριέρας του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportime.gr, την Πέμπτη (26/07) βρέθηκε η «χρυσή τομή». Eντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας του 24χρονου γκαρντ με την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου για τα επόμενα δύο (1+1) χρόνια.

Προχωρά για ΜακΓκι ο Άρης

Ανακοίνωσε τον Κάιζερ ο Άρης

«Ποιος έρχεται στον Άρη»; (vid)

Δεύτερο ραντεβού «αιωνίων» τον Νοέμβριο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συμφώνησε και μένει στον Άρη ο Μποχωρίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νότα Μουστάκα

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.