ΑΡΗΣ BC

Επίσημο: Στον Άρη ο Αγγέλου (vid)

Στον Άρη βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Γιώργος Αγγέλου, καθώς οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν το βράδυ της Κυριακής (05/08) την έναρξη της συνεργασίας τους. Ο νεαρός άσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του πατέρα του. Την περασμένη σεζόν κατέκτησε με τη φανέλα του Περιστερίου το πρωτάθλημα της Α2, μετρώντας 4,5...
Επίσημο: Στον Άρη ο Αγγέλου (vid)

Στον Άρη βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Γιώργος Αγγέλου, καθώς οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν το βράδυ της Κυριακής (05/08) την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο νεαρός άσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του πατέρα του. Την περασμένη σεζόν κατέκτησε με τη φανέλα του Περιστερίου το πρωτάθλημα της Α2, μετρώντας 4,5 πόντους (66% στα δίποντα και 44% στα τρίποντα) σε 9,5 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Γιώργο Αγγέλου. Ο Έλληνας γκαρντ γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1994 στην Αθήνα κι έχει ύψος 1,85μ..

Οι “κίτρινοι” θα αποτελέσουν την έβδομη ομάδα της καριέρας του Χαλκιδαίου παίκτη που είναι γιος του Βαγγέλη Αγγέλου, μετά την Α.Γ.Ε.Χ., τον Πανιώνιο Λέρου, τον Γ.Σ. Χαλκίδας, τον Φιλαθλητικό (ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο), το κολέγιο St. Francis, από το οποίο αποφοίτησε πέρυσι το καλοκαίρι και το Περιστέρι, στο οποίο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν (2017-2018), πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α1.

Στη τελευταία του χρονιά (2016-2017) στο κολέγιο, ο Αγγέλου σκόραρε 8 πόντους ανά αγώνα, προσθέτοντας 2,5 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με 83,3% στις ελεύθερες βολές, 40% στα σουτ εντός πεδιάς και 38,6% στα σουτ τριών πόντων, στα 34 παιχνίδια που αγωνίστηκε (ξεκίνησε βασικός στα 11). Ήταν ο 10ος πιο εύστοχος παίκτης στην περιφέρεια NEC, στην οποία συμμετείχε το St. Francis. Επίσης είναι ο 5ος πιο εύστοχος παίκτης στην ιστορία του πανεπιστημίου έξω από τη γραμμή του τρίποντου, με ποσοστό 40,2%.

Πέρυσι με τη φανέλα του Περιστερίου είχε 4,5 πόντους, με 100% στις ελεύθερες βολές, 66% στα δίποντα και 44% στα τρίποντα σε 9,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, παίζοντας σε 24 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο 24χρονος παίκτης έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής Εφήβων, με την οποία συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012 που έγινε στη Λιθουανία και τη Λετονία, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Διαμαντή Σλαφτσάκη».

https://www.youtube.com/watch?v=rSIUNjK0ZNg&feature=youtu.be

Μεταγραφές Basket League 2018-2019

Αρης: Και εγένετο το… τέταρτο ζευγάρι πατέρα – γιου σε ομάδα μπάσκετ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίσημο: Στον Άρη ο Αγγέλου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.