ΑΡΗΣ BC

ΜακΓκί: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο»

Να αρχίσει η σεζόν ανυπομονεί ο Γκάρι ΜακΓκί, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Άρη. Ο 30χρονος άσος έφτασε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (13/08) και από την Τρίτη (14/08) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «κιτρίνων». Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: Ο Γκάρι ΜακΓκί έφτασε σήμερα (13/08) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη...
ΜακΓκί: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο»

Να αρχίσει η σεζόν ανυπομονεί ο Γκάρι ΜακΓκί, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Άρη.

Ο 30χρονος άσος έφτασε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (13/08) και από την Τρίτη (14/08) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «κιτρίνων».

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Ο Γκάρι ΜακΓκί έφτασε σήμερα (13/08) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και από αύριο (14/08) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΑΡΗ. Τον Αμερικανό σέντερ που ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγο του, υποδέχθηκε ο team manager της ΚΑΕ, Αλέξανδρος Αναστασιάδης.

Ο 30χρονος παίκτης τόνισε αρχικά πως «είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν και να καταφέρουμε να φέρουμε και πάλι τον ενθουσιασμό στην ομάδα, μαζί με πολλές νίκες. Περιμένω πως και πως να βρεθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου, ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει νοοτροπία νικητή και που θα είναι έτοιμη, όταν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες».

Για τις κινήσεις ενίσχυσης των κίτρινων επεσήμανε: «Η ομάδα έκανε εξαιρετικές κινήσεις και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Γνωρίζω τα παιδιά, έχω μιλήσει και με τους προπονητές. Θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα τους συναντήσω και που θα βρεθώ και πάλι με τον Κάι (Μίκαλε Κάιζερ)».

Για τους λόγους που αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Άρη ανέφερε: «Ήταν σπουδαία ευκαιρία για μένα και την οικογένεια μου ο Άρης. Είναι ομάδα με ένθερμους φιλάθλους που δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα και τη στηρίζουν παντού. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να συναντήσω τα μέλη της ομάδας».

Για το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς: «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ξέρω ότι τα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν είναι για την Προκριματική φάση του Basketball Champions League και θα είναι πολύ κρίσιμα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι».

Μιλώντας για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας μας σχολίασε: «Περιμένω να ζήσω κι εγώ την ατμόσφαιρα της έδρας μας όπως τη δημιουργούν οι οπαδοί μας. Παρακολούθησα κάποια βίντεο στο διαδίκτυο και θέλω πολύ να τους ακούσω να μας υποστηρίζουν και να φωνάζουν για μας».

Άρχισε προετοιμασία ο νέος Άρης

Πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις οι παίκτες του Άρη (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΜακΓκί: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.