ΑΡΗΣ BC

To «σπίτι» του Άρη (pics)

Μία βουτιά στο ένδοξο παρελθόν. Και η επιτακτική ανάγκη να γεμίσει από νέες αναμνήσεις. Τα μέλη του μπασκετικού Αρη βρέθηκε στο μουσείο μπάσκετ του «Αυτοκράτορα», όπου τους καλωσόρισε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος. «Σας καλωσορίζουμε στο “σπίτι” του ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή στο “σπίτι” του Άρη. Θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση μαζί σας σαν οικογένεια,...
To «σπίτι» του Άρη (pics)

Μία βουτιά στο ένδοξο παρελθόν. Και η επιτακτική ανάγκη να γεμίσει από νέες αναμνήσεις. Τα μέλη του μπασκετικού Αρη βρέθηκε στο μουσείο μπάσκετ του «Αυτοκράτορα», όπου τους καλωσόρισε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος.

«Σας καλωσορίζουμε στο “σπίτι” του ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή στο “σπίτι” του Άρη. Θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση μαζί σας σαν οικογένεια, γιατί έτσι σας αισθανόμαστε. Όποιο πρόβλημα έχετε, να μας ενημερώνετε κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να το λύσουμε. Ο Άρης δεν είναι μια τυπική ομάδα, αλλά κάτι το ξεχωριστό για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Φέρτε το μπάσκετ πίσω στην πόλη του. Είμαι ενθουσιασμένος που η συνάντηση μας γίνεται σε αυτό το χώρο, το Μουσείο του Άρη που όμοιο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα», ήταν η αρχική τοποθέτηση της ομιλίας του Δ.Γουλιέλμου.

Και συνέχισε, μιλώντας στα μέλη της ομάδας: «Μπορείτε να δείτε εδώ φανέλες του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Παπαγεωργίου, του Ιωαννίδη και άλλων θρύλων που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας. Εμείς σας πιστεύουμε. Πιστεύουμε ότι μπορείτε να γίνετε οι δικοί μας ήρωες. Μπορείτε να αναβιώσετε μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Ο Άρης έχει έδρα μια πόλη που δεν είναι η πρωτεύουσα της χώρας, παρόλα αυτά όμως έχει καταφέρει να πετύχει μεγάλα πράγματα. Θα είμαστε στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίζουμε. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας, να ματώνετε τη φανέλα μας κι αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να γίνετε οι σύγχρονοι ήρωες του Άρη».

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, αλλά και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κάλλεν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To «σπίτι» του Άρη (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.