ΑΡΗΣ BC

Νίκησε τον Ιωνικό ο Άρης

Ένα ισχυρό τεστ πραγματοποίησε το Σάββατο (08/09) ο Άρης, ο οποίος επικράτησε του Ιωνικού Νίκαιας με 69-60 στη φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο «Nick Galis Hall». Ο Βαγγέλης Αγγέλου που μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, όμως είχε στη διάθεση του τους Δημήτρη Βεργίνη, Γκάρι ΜακΓκί, Στράτο...
Νίκησε τον Ιωνικό ο Άρης

Ένα ισχυρό τεστ πραγματοποίησε το Σάββατο (08/09) ο Άρης, ο οποίος επικράτησε του Ιωνικού Νίκαιας με 69-60 στη φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο «Nick Galis Hall».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου που μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, όμως είχε στη διάθεση του τους Δημήτρη Βεργίνη, Γκάρι ΜακΓκί, Στράτο Βουλγαρόπουλο και Βαλάντη Κουρτίδη. Οι τέσσερις απόντες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα πριν από το φιλικό παιχνίδι.

Οι «κίτρινοι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα (10/09), καθώς την Κυριακή (09/09) ο Βαγγέλης Αγγέλου έδωσε ρεπό στους παίκτες του.

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 32-33, 48-44, 69-60

Τα εισιτήρια για τα «αποκαλυπτήρια» του Άρη

ΚΑΕ Άρης: «Ανέστη Πεταλίδη δεν πρόκειται να ξεχαστείς ποτέ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκησε τον Ιωνικό ο Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.