ΑΡΗΣ BC

Γουλιέλμος: «Δεν δέχομαι να χάνει ο Άρης ποτέ»

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος μίλησε στην έντυπη έκδοση του Sportime για το βαρύ κλίμα στην ομάδα, το «αύριο» και την σχέση του με τον Βαγγέλη Αγγέλου και τον «Super 3»
Γουλιέλμος: «Δεν δέχομαι να χάνει ο Άρης ποτέ»

Ο Άρης αφού πέτυχε να ξεπεράσει τις δυσκολίες του ΒΑΝ στη διάρκεια του καλοκαιριού και να συγκροτήσει το ρόστερ του, καλείται να διαχειριστεί την τρικυμία που ξέσπασε την επόμενη μέρα του δεύτερου συνεχόμενου αποκλεισμού του. Αυτού από το Κύπελλο Ελλάδας που ακολούθησε εκείνου στο Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος μίλησε στο Sportime για όλα και έδωσε απαντήσεις για την ομάδα, τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Αγγέλου και τους οργανωμένους οπαδούς.

«Εγώ είμαι Αρειανός και δεν δέχομαι η ομάδα μου να χάνει ποτέ. Ο Άρης είναι Άρης», ήταν το πρώτο του σχόλιο με αφορμή τη τοποθέτησή του περί «ντροπής» για την εμφάνιση στο «Δ. Τόφαλος», την βαριά ήττα (86-65) από τον Προμηθέα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου πέντε μέρες μετά από τον αποκλεισμό από το BCL από τη Νίζνι.

Μία τοποθέτηση που έγινε γνωστή από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Εκεί ο Χαλκιδαίος τεχνικός απάντησε πως αυτός «δεν ντρέπεται».

«Λειτουργούμε σαν ένα με τον κόουτς»

O Δημήτρης Γουλιέλμος είπε για την σχέση του με τον προπονητή του Αρη: «Με τον κ. Αγγέλου έχουμε μία υπέροχη συνεργασία και λειτουργούμε σαν ”ένα” με το ίδιο «πιστεύω». Ο Άρης είναι μια… χημική ένωση που θα ”δέσει” και θα φέρει τα αποτελέσματα που πρέπει. Για αυτό και το καλοκαίρι με δεδομένο το πρόβλημα με το ΒΑΝ κάναμε διετή συμβόλαια σε όλους τους παίκτες».

«Δεν έχω κόντρα με τον Super

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν προ διημέρου εναντίον του οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Άρη ο Δημήτρης Γουλιέλμος είπε. «Δεν έχουμε καμία κόντρα και αν χρειαστεί θα έχω συνάντηση μαζί τους», για να μιλήσει αμέσως μετά για το στόχο του. «Από τη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα δουλεύω καθημερινά με στόχο ζωής να αναστήσω την ομάδα. Θα κάνω οτιδήποτε ώστε να είναι πρωταγωνιστής στις μπασκετικές εξελίξεις».

Κι όσο για την επόμενη μέρα; «Μίλησα εκτός από τον κόουτς και με τους παίκτες. Έχουν αναλογιστεί τις υποχρεώσεις τους και η ομάδα είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστεί βελτιωμένη στο Λαύριο και ας ελπίσουμε πως θα φύγει με τη νίκη».

Στο αγωνιστικό κομμάτι αυτό που δεν «βγαίνει» στον Αγγέλου (στη διάρκεια του καλοκαιριού είχε… εν λευκώ την ομάδα), είναι τα «βαριά του χαρτιά». Και βασικά ο Λάκι Τζόουνς. Επί του παρόντος απαιτείται ηρεμία και ενότητα σε όλους τους τομείς… ώστε να μπορέσει να αντιμετωπιστεί η πρώτη κρίση της χρονιάς που έκανε την εμφάνισή της πάρα πολύ νωρίς.

Δεν σέβεσαι την ιστορία όταν την κάνεις… μαϊντανό

Έντονη διαφωνία Γουλιέλμου–Αγγέλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γουλιέλμος: «Δεν δέχομαι να χάνει ο Άρης ποτέ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.