ΑΡΗΣ BC

Χωρίς Βεργίνη ο Άρης στην Φινλανδία

Ο Άρης αναχωρεί σε λίγη ώρα για τη Φινλανδία, όπου αύριο Τετάρτη (07/11, 18:30) αντιμετωπίζει την Κατάγια, για τη 4η αγωνιστική της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup χωρίς τον Δημήτρη Βεργίνη. Το ταξίδι του Άρη θα ξεκινήσει στις 09:55 με πτήση από τη Θεσσαλονίκη για την Κωνσταντινούπολη, που είναι ο πρώτος ενδιάμεσος σταθμός. Από...
Χωρίς Βεργίνη ο Άρης στην Φινλανδία

Ο Άρης αναχωρεί σε λίγη ώρα για τη Φινλανδία, όπου αύριο Τετάρτη (07/11, 18:30) αντιμετωπίζει την Κατάγια, για τη 4η αγωνιστική της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup χωρίς τον Δημήτρη Βεργίνη.

Το ταξίδι του Άρη θα ξεκινήσει στις 09:55 με πτήση από τη Θεσσαλονίκη για την Κωνσταντινούπολη, που είναι ο πρώτος ενδιάμεσος σταθμός. Από την Πόλη θα “πετάξει” στις 14:45 για το Ελσίνκι, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα φτάσει στις 17:15. Με νέα πτήση από τη φινλανδική πρωτεύουσα αναμένεται να φτάσει το βράδυ (21:15) στην πόλη Χοένσου, που αποτελεί το τελικό της προορισμό.

Οι “κίτρινοι” θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο Τετάρτη (07/11) το πρωί με μια προπόνηση στη “Joensuu Arena”.

Στην αποστολή του ΑΡΗ συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Τζόουνς, Κάισερ, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, Μακγκί, Χάρις, Αγγέλου.

ΣΠΥΡΙΔΗΣ: “Πρέπει να αντιδράσουμε”

Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για το παιχνίδι με τη φινλανδική ομάδα, υπογράμμισε:

“Κομβικό σημείο για τη συνέχεια της πορείας μας στο FIBA Europe Cup, είναι o αγώνας με τη Κατάγια. Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας διατηρήσει στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα ένας εναντίον ενός, ένας τομέας, στον οποίο στο πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε τους περισσότερους πόντους. Επίσης, θα πρέπει να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ, κάτι που δεν κάναμε στο γήπεδο μας, με αποτέλεσμα να δεχθούμε εύκολους πόντους. Μας περιμένει ένα δύσκολο ταξίδι για τη Φινλανδία. Σίγουρα η κούραση είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε, προκειμένου να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης”.

Πλήρης ο Άρης ενόψει Κατάγια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς Βεργίνη ο Άρης στην Φινλανδία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.