ΑΡΗΣ BC

Αγγέλου: «Ικανοποιημένος, να συνεχίσουμε…»

H συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του Άρη μετά τον αποκλεισμό από την Κατάγια
Αγγέλου: «Ικανοποιημένος, να συνεχίσουμε…»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου απέδωσε την ήττα του Άρη από την Κατάγια στα επιθετικά ριμπάουντ και στα τρίποντα των γηπεδούχων, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

H συνέντευξη Τύπου του τεχνικού των “κιτρίνων”: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κατάγια. Και στα δύο παιχνίδια με μας έδειξε χαρακτήρα και η επιθετική τους ικανότητα έκρινε τον αγώνα.

Προσπαθήσαμε σήμερα (7/11) να τους σταματήσουμε. Ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο υπήρχαν δυο πρόσωπα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαν επτά επιθετικά ριμπάουντ και στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαν 6/9 τρίποντα. Αν συμπεριλάβει κανείς τα δικά μας λάθη και το πνευματικό μπλακ άουτ που είχαμε, επέστρεψαν στον αγώνα και τον κέρδισαν.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά μας σήμερα (07/11) και θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα για να λύσουμε τα προβλήματά μας.

Για 30-35 λεπτά ελέγξαμε τον αγώνα, αλλά τα επιθετικά ριμπάουντ και τα τρίποντα έκριναν το νικητή”.

Άρης: Αυτοκτόνησε με την Κατάγια και αποκλείστηκε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγγέλου: «Ικανοποιημένος, να συνεχίσουμε…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.