ΑΡΗΣ BC

Χρηστίδης: «Οφείλουμε να πείσουμε τον κόσμο»

Ο Βασίλης Χρηστίδης αναφέρθηκε, στο νέο blog του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για την αναμέτρηση του Αρη με αντίπαλο το Περιστέρι. Αναλυτικά όσα έγραψε: «Καλησπέρα φίλοι μου. Τη Κυριακή αντιμετωπίζουμε το Περιστέρι που είναι η έκπληξη μέχρι τώρα του πρωταθλήματος, διατηρώντας το αήττητο μετά από πέντε αγωνιστικές στη Basket League μαζί με τον Παναθηναϊκό...
Χρηστίδης: «Οφείλουμε να πείσουμε τον κόσμο»

Ο Βασίλης Χρηστίδης αναφέρθηκε, στο νέο blog του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για την αναμέτρηση του Αρη με αντίπαλο το Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα φίλοι μου. Τη Κυριακή αντιμετωπίζουμε το Περιστέρι που είναι η έκπληξη μέχρι τώρα του πρωταθλήματος, διατηρώντας το αήττητο μετά από πέντε αγωνιστικές στη Basket League μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη τριπλέτα Χάροου-Γκρέι και Βασιλόπουλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι ικανοί παίκτες στη σύνθεσή του. Ο αντίπαλος μας είναι αρκετά παραγωγικός, σημειώνοντας περισσότερους από 80 πόντους, κατά μέσο όρο στα παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι, για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τη δράση των παικτών, οι οποίοι σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση.

Εμείς προερχόμαστε από τη σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Κολοσσού, μεσοβδόμαδα κερδίσαμε τη Ντνίπρο για το FIBA Europe Cup και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτά τα αποτελέσματα, προκειμένου να δώσουμε συνέχεια στο πετυχημένο σερί και να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Παραμονές της αναμέτρησης με την ουκρανική ομάδα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε πως είναι ευθύνη μας να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του και θα προσθέσω πως οφείλουμε να τον πείσουμε να έρθει στο “Nick Galis Hall” και να μας στηρίξει, όπως κάνει πάντα. Τους χρειαζόμαστε και τους περιμένουμε για να μας δώσουν την απαιτούμενη ώθηση, ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη».

Ολυμπιακός: Οι ασκήσεις αποφυγής του πανικού από τον Μπλατ και η ηρεμία του Σπανούλη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρηστίδης: «Οφείλουμε να πείσουμε τον κόσμο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.