ΑΡΗΣ BC

Άρης: Σε δύσκολη θέση ο Αγγέλου

Η νέα ήττα στην Πάτρα και κυρίως η παρατεταμένη κακή παρουσία της ομάδας μπορεί να φέρουν εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία
Άρης: Σε δύσκολη θέση ο Αγγέλου

Ο κατήφορος του Άρη στην Basket League συνεχίζεται, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε από τον Προμηθέα με 71-61 στην Πάτρα και με ρεκόρ 2-7, βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ανεξάρτητα από την ήττα στο «Δ. Τόφαλος» ο Άρης προβληματίζει με την παρουσία του, χαρακτηριστική ήταν και η αντίδραση των οπαδών της ομάδας που βρέθηκαν στην Πάτρα, λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

«Ο Άρης είναι δύσκολο να διαχειριστεί ήττες και συνεχόμενες ήττες. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας, δουλεύουμε και θα είμαστε έτοιμοι» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Όμως, η παρατεταμένη κακή εικόνα της ομάδας αντανακλά αρνητικά στο πρόσωπό του και πλέον το κλίμα είναι βαρύ για τον προπονητή του Άρη και σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες την ομάδα ρίχνουν ματιές σε πιθανό αντικαταστάτη του.

Και τα ονόματα των Σούλη Μαρκόπουλου, Λευτέρη Σούμποτιτς και Γιάννη Καστρίτη να είναι αυτά που ήδη ακούστηκαν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι από πλευράς διοίκησης υπάρχει οριστική απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Οπαδοί του Άρη σε παίκτες: «Παίκτες μπ…, βγάλτε τη φανέλα» (vid)

Προμηθέας – Άρης 71-61: Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Πάτρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Σε δύσκολη θέση ο Αγγέλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Ντζάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.