ΑΡΗΣ BC

Ολοταχώς για Champions League ο Άρης

Λεπτομέρειες μένουν για την οριστικοποίηση της συμμετοχής της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην διοργάνωση
Ολοταχώς για Champions League ο Άρης

Κάποια τυπικά ζητήματα μένουν για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του Άρη στην επόμενη διοργάνωση του Basket Champions League. Η διοργανώτρια αρχή έχει δώσει το «πράσινο φως» στον Άρη για να μπει στην διοργάνωση, ωστόσο πρέπει να λυθούν και κάποια ζητήματα.

Ο Άρης είναι σε καθεστώς εξυγίανσης και το να μπει στην διαδικασία να παίξει στην Ευρώπη, απαιτούνται επιπλέον έξοδα. Έξοδα που θα μπορέσουν να καλυφθούν ενδεχομένως μόνο με μια καλή πορεία και γεμάτο γήπεδο στα εντός έδρας ματς.

Στην διοίκηση το σκέφτονται πάντως σοβαρά, με την διοργανώτρια λίγκα πάντως να αποφασίζει στο τέλος. Η πρόταση που έχει γίνει, είναι να μπει η ομάδα από τα προκριματικά, αλλά στον Άρη θέλουν να μπει κατευθείαν στους ομίλους, κάτι που για να πραγματοποιηθεί, θα πρέπει να εξεταστούν αρκετά πράγματα και να υπάρχει μια τελική εικόνα για το πως θα διαμορφωθεί ο «χάρτης» του θεσμού την νέα σεζόν.

Το βέβαιο είναι πως τον τελευταίο λόγο για την απόφαση, θα τον έχει η BCL.

Εξαντλήθηκε, το ζητήσατε και το περιοδικό για το Μουντιάλ έρχεται ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολοταχώς για Champions League ο Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.