ΑΡΗΣ BC

Η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ για τον χαμό του Βασίλη Βουρτζούμη

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν τόσο η ΕΟΚ, όσο και ο ΕΣΑΚΕ για τον θάνατο του επί χρόνια μάνατζερ του Άρη, Βασίλη Βουρτζούμη. Η ΕΟΚ σημείωσε στην ανακοίνωσή της: «Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. εκφράζουν την θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη. Ο εκλιπών υπήρξε ένας σεμνός άνθρωπος του μπάσκετ, ο οποίος...
Η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ για τον χαμό του Βασίλη Βουρτζούμη

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν τόσο η ΕΟΚ, όσο και ο ΕΣΑΚΕ για τον θάνατο του επί χρόνια μάνατζερ του Άρη, Βασίλη Βουρτζούμη.

Η ΕΟΚ σημείωσε στην ανακοίνωσή της:

«Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. εκφράζουν την θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας σεμνός άνθρωπος του μπάσκετ, ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Άρη, αλλά ήταν αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Από την πλευρά του, ο ΕΣΑΚΕ ανέφερε:

«Η οικογένεια του μπάσκετ θρηνεί ένα ακόμη σημαντικό μέλος της, καθώς ο Βασίλης Βουρτζούμης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο εκλιπών υπηρέτησε την ομάδα του Άρη ως μάνατζερ για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για την πρόωρη απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη και τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του και την ομάδα του Άρη».

Συγκίνησε ο Πρίφτης τους ανθρώπους του Άρη

Θρήνος στον Αρη! Εφυγε ο Βασίλης Βουρτζούμης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ για τον χαμό του Βασίλη Βουρτζούμη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.