ΑΡΗΣ

Θέλει την Μπόκα για φιλικό ο Άρης

Οι «κίτρινοι» έχουν ζητήσει από την ομάδα της Αργεντινής να γίνει φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον προσεχή Σεπτέμβριο
Θέλει την Μπόκα για φιλικό ο Άρης

Σε συζητήσεις με την Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Άρης, με σκοπό να γίνει ένα νέο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ήδη ξεκινήσει με την ομάδα της Αργεντινής λόγω και του δανεισμού του Νίκολας Κολάσο, ο Άρης και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Θοδωρής Καρυπίδης έχει κάνει μία πρώτη κρούση στον σύλλογο της Αργεντινής.

Η σκέψη του πρόεδρου του Άρη είναι να γίνει το φιλικό παιχνίδι τον προσεχή Σεπτέμβριο με τη διακοπή του πρωταθλήματος –αν φυσικά έχει αρχίσει- λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Επιπλέον, η Μπόκα Τζούνιορς θα είναι εκείνη την περίοδο στην Ευρώπη για να δώσει ένα φιλικό με τη Νάπολι προς τιμήν του Ντιέγκο Μαραντόνα. Η πρόταση του Άρη είναι να έρθει η Μπόκα στη Θεσσαλονίκη είτε πριν από το φιλικό στην Ιταλία είτε μετά.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η απάντηση των Αργεντινών, με την ελπίδα των ανθρώπων του Άρη, ότι θα είναι θετική.

Τέλος ο Τσουμάνης από τον Άρη

Γιουνές: «Να γίνω κομμάτι της ιστορίας του Άρη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει την Μπόκα για φιλικό ο Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.