ΑΡΗΣ

Φινάλε φιλικών με νίκη για τον Άρη, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου με γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου
Φινάλε φιλικών με νίκη για τον Άρη, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου

Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του, ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Πάκο Ερέρα να χρησιμοποιεί όσους ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε δοκιμές σε πρόσωπα και έβγαλε τα τελικά του συμπεράσματα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και της πρεμιέρας με τη Λαμία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 53′ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ολοκληρώνοντας τον κύκλο φιλικών της ομάδας με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Οι “κίτρινοι” παρατάχθηκαν σε σύστημα 4-2-3-1. Στην άμυνα, ο Κωνσταντινίδης δεξιά, ο Μενέντεθ αριστερά με τους Μπαγκαλιάνη και Σταμπουλίδη στα στόπερ. Ιντζόγλου και Κολάσο στη μεσαία γραμμή, με τους Μιλούνοβιτς και Παυλίδη στα άκρα και κορυφή τον Κλεμέντε, με τον Ναζλίδη πίσω του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σάββας, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Ρόκας, Σερτζίνιο, Ναζίμ, Σαχινίδης, Ευθυμιάδης, Ζγκούρι.

Έπαιξαν επίσης οι: Νόνης, Λώττας, Φλίγκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Παλιούρας, Παπαϊωάννου, Μαργαρίτης.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος (46΄Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Μπαγκαλιάνης, Σταμπουλίδης, Μενέντεθ (88΄Μπακουτσής), Ιντζόγλου, Παυλίδης, Κολάσο, Μιλούνοβιτς, Ναζλίδης (62΄Μπουλγκουρίδης), Κλεμέντε (46΄Διαμαντόπουλος).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φινάλε φιλικών με νίκη για τον Άρη, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.