ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακοίνωση-διάψευση για τα Κατεχόμενα

Η ΠΑΕ διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι άνθρωποι των "κίτρινων" θα βρεθούν στη Κερύνεια, σε τουρνουά ποδοσφαίρου
Άρης: Ανακοίνωση-διάψευση για τα Κατεχόμενα

Οι άνθρωποι του Άρη διέψευσαν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι εκπρόσωποι των “κιτρινόμαυρων” θα δώσουν παρών σε τουρνουά ακαδημιών στα κατεχόμενα, στην Κερύνεια.

Η ΠΑΕ μάλιστα, τοποθετήθηκε επί του θέματος και αναφέρθηκε στα όσα γράφτηκαν σε ρεπορτάζ ιστοσελίδας του εξωτερικού.

Όπως τονιζόταν στο δημοσίευμα, το τουρνουά θα παρακολουθήσουν οι Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος (γενικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ), σκάουτερ του Άρη (γράφουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης θα στείλει «κατάσκοπους») και Γιάννης Παπαδημητρίου (γενικός διευθυντής της Ξάνθης), οι οποίοι μάλιστα θα πρέπει να ακολουθήσουν και τα σχετικά… πρωτόκολλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα ιστοσελίδας, σύμφωνα με το οποίο, «κατάσκοποι» για λογαριασμό της ομάδας μας, θα παρακολουθήσουν τουρνουά ακαδημιών στα κατεχόμενα.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο θέμα και άπαντες οφείλουν να είναι περισσότερο προσεκτικοί”.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «africanfootballtournament».

Τερζής: «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος»

Γκάμα, Ματέο… Αρης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ανακοίνωση-διάψευση για τα Κατεχόμενα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.