ΑΡΗΣ

Ματέο Γκαρσία: «Ανοιχτό να γυρίσω στη Λας Πάλμας τον χειμώνα»

Ποιες οι πιθανότητες να αποχωρήσει από τον Άρη ο 22χρονος εξτρέμ
Ματέο Γκαρσία: «Ανοιχτό να γυρίσω στη Λας Πάλμας τον χειμώνα»

Με δηλώσεις σε ισπανικό ΜΜΕ, ο άσος του Άρη, Ματέο Γκαρσία, μίλησε για την παρουσία του στην Ελλάδα, τους στόχους του, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μιλώντας στον «7.7 Radio», ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό των Κανάριων Νήσων και τον Λίτο Χιμένεθ, ο νεαρός Αργεντινός τόνισε πως είναι ευχαριστημένος στην Ελλάδα, αλλά πάντα υπάρχει στο μυαλό του η επιστροφή στη Λας Πάλμας. Μάλιστα, αποκάλυψε πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο δανεισμού του, που του δίνει τη δυνατότητα ακόμα και να γυρίσει στο προσεχές μεταγραφικό παράθυρό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ματέο Γκαρσία:

Για την παρουσία του στον Άρη: «Είμαι ευχαριστημένος στην Ελλάδα και νιώθω καλά. Εχουμε αρχίσει πολύ καλά την σεζόν, τόσο ομαδικά όσο και ατομικά. Με έχουν βοηθήσει τα γκολ. Ευελπιστώ να συνεχίσω στο ίδιο μήκος κύματος».

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Ερέρα: «Δυστυχώς, μας είπε πριν κάτι μέρες ότι θα φύγει και ότι θα ήταν για το καλύτερο, αλλά είναι κρίμα. Τον λίγο χρόνο που ήμασταν, μας έδειξε πολλά πράγματα αλλά δυστυχώς δεν το απέδειξαν τα πρόσφατα αποτελέσματα».

Για τις ήττες απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό: «Απέναντι στους τρεις μεγάλους του ποδοσφαίρου δεν είχαμε τη τύχη για να μπορέσουμα να πάρουμε βαθμούς. Μετά από αυτές τις ήττες, αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον Άρη. Πλέον, με τον νέο προπονητή θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βελτιωθούμε σαν ομάδα, γιατί ακόμα έχουμε πάρα πολλά να αποδείξουμε».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα παρότι στην Ισπανία δεν είναι διαδεδομένο και δεν συζητείται. Υπάρχουν οι τρεις (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ) που έχουν προβάδισμα για τον τίτλο, αλλά πέραν αυτού τα ματς είναι απρόβλεπτα».

Για το μέλλον και τον παραλληλισμό με τον Σέρχιο που έπαιξε πέρυσι με την ΑΕΚ: «Ο Σέρχιο ήταν πέρυσι στην Ελλάδα και τα πήγε πολύ καλά. Μιλάω μαζί του και όταν ήρθα στην Ελλάδα μου εξήγησε κάποια πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα το βιώνω. Ατομικά, θέλω να πάρω χρόνο συμμετοχής, να έχω ρυθμό, να αποκτήσω εμπειρία και έπειτα θα σκεφτώ τι θα συμβεί στο μέλλον».

Για την Λας Πάλμας: «Βλέπω τη Λας Πάλμας, δεν χάνω παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε ότι η δεύτερη κατηγορία είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Ελπίζω να αρχίσουν να έρχονται τα καλά αποτελέσματα γιατί πραγματικά έχει καλή ομάδα».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ: «Δεν γνωρίζω πως δουλεύει ο Χιμένεθ, μιας και δεν έχουμε συνυπάρξει ακόμα σε μια ομάδα, αλλά σίγουρα ξέρει από ποδόσφαιρο. Αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ΑΕΚ  και αυτό είναι ένα κατόρθωμα που δεν το πετυχαίνει ο οποιοσδήποτε».

Για τον δανεισμό του στον Άρη. Αν υπάρχει «παράθυρο» στο συμβόλαιο για επιστροφή στη Λας Πάλμας: «Νομίζω ότι υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο. Υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Τώρα σου λέω ότι δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό. Σκέφτομαι τον Άρη προς το παρόν και πως θα βελτιώνομαι, να πετυχαίνω γκολ και να βελτιώνομαι. Η πιθανότητα του να γυρίσω πάντα με ενθουσιάζει, γιατί είναι μια ομάδα που θαυμάζω. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ και σίγουρα αγωνιστικά φαίνεται ότι του έχω αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις».

Χωρίς κόσμο ο Άρης στο «Γεντί Κουλέ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ματέο Γκαρσία: «Ανοιχτό να γυρίσω στη Λας Πάλμας τον χειμώνα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.