ΑΡΗΣ

Άρης: Κερδίζει τους παίκτες ο Σάββας Παντελίδης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις έχει ξεκινήσει η θητεία του Έλληνα κόουτς στους «κίτρινους». Ο Σάββας Παντελίδης δείχνει να έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στον Αρη.  Κάθε αλλαγή προπονητή μόνο εύκολη δεν είναι. Αλλά αν μη τι άλλο ο Σάββας Παντελίδης γνωρίζει πολύ καλά ποια ομάδα έχει αναλάβει. Και σέβεται απόλυτα το έργο που έχει αφήσει ο...
Άρης: Κερδίζει τους παίκτες ο Σάββας Παντελίδης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις έχει ξεκινήσει η θητεία του Έλληνα κόουτς στους «κίτρινους». Ο Σάββας Παντελίδης δείχνει να έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στον Αρη. 

Κάθε αλλαγή προπονητή μόνο εύκολη δεν είναι. Αλλά αν μη τι άλλο ο Σάββας Παντελίδης γνωρίζει πολύ καλά ποια ομάδα έχει αναλάβει. Και σέβεται απόλυτα το έργο που έχει αφήσει ο προκάτοχός του στον Άρη, ο Πάκο Ερέρα, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την Λας Πάλμας.

Ο Παντελίδης στις πρώτες του κουβέντες με τους παίκτες αλλά και τους ανθρώπους του Άρη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως ήδη έχουν ακουστεί εξαιρετικά λόγια και από τους ξένους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, ενδεικτικό είναι πως ο Παντελίδης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Βέλεθ, τον οποίο θεωρεί στόπερ τοπ επιπέδου. Και δεν είναι μόνο ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός που έχει κερδίσει τον νέο τεχνικό της ομάδας. Υπάρχουν αρκετοί ακόμα ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη στην Κρήτη την Κυριακή (25/11) με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Σε ένα δύσκολο πρώτο παιχνίδι για τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο του Άρη. Πιθανότατα όμως οι Θεσσαλονικείς να έχουν και τον κόσμο στο πλευρό της. Αρκεί να δώσει το πράσινο φως η αστυνομία.

Ο Παντελίδης είναι δεδομένο πως δε θα αλλάξει πολλά αυτήν την χρονική στιγμή όσον αφορά την 11άδα.

Άχαστος ο Παντελίδης στις πρεμιέρες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Κερδίζει τους παίκτες ο Σάββας Παντελίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.