ΑΡΗΣ

Άρης: Και τώρα ο Παναθηναϊκός!

Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και με όλους τους ποδοσφαιριστές παρόντες
Άρης: Και τώρα ο Παναθηναϊκός!

Ο Άρης αφήνει πίσω του το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πλέον στρέφει την προσοχή του σε αυτό με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Γίνεται αντιληπτό, ότι το κλίμα στο σύλλογο είναι εξαιρετικό, κάτι που διαμορφώθηκε από τη νίκη στο Ηράκλειο, αλλά και τον τρόπο που επιτεύχθηκε.

Άλλωστε η ανατροπή με τα δύο γκολ του Γιουνές και ειδικά το πρώτο, όπου η μπάλα βρήκε τρεις φορές στο δοκάρι, πριν τελικά καταλήξει στα δίχτυα, ήταν και το θέμα συζήτησης στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης, μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Οι παίκτες πήραν τις απαραίτητες ανάσες και πλέον μπαίνουν στην προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το θετικό για τον Σάββα Παντελίδη είναι ότι η ομάδα δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα. Άπαντες είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, αφού δεν υπάρχουν ούτε τραυματισμοί, αλλά ούτε τιμωρίες.

Άρης-Παναθηναϊκός: Το σοκ με τον Μαρινάκη και ο συνδετικός κρίκος Διούδης

Δεληζήσης: “Άδικο αν χάναμε, περιμένουμε τον Παναθηναϊκό”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Και τώρα ο Παναθηναϊκός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.