ΑΡΗΣ

Άρης: Μετά τον Ατρόμητο τα μεταγραφικά

Οι πρώτες συζητήσεις και πότε θα φορτσάρουν οι Θεσσαλονικείς για ενίσχυση
Άρης: Μετά τον Ατρόμητο τα μεταγραφικά

Ο Άρης πρόσθεσε ακόμα μια καλή εμφάνιση σε ντέρμπι αλλά αυτή δε συνοδεύτηκε με νίκη, αφήνοντας γλυκόπικρη γεύση. Όπως δηλαδή έγινε περίπου με αντιπάλους τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Πάντως, τα πρώτα δείγματα με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Άρη είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Νίκη στο Ηράκλειο με ανατροπή και ένας βαθμός με τον Παναθηναϊκό. Ο νέος τεχνικός του Άρη, βέβαια, έχει στο μυαλό του και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Οι κουβέντες με τον Καρυπίδη αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Ντίνο Διαμαντόπουλο έχουν γίνει, όπως δηλαδή αρμόζει σε κάθε κλαμπ που θέλει να έχει καλό σχεδιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr αυτές οι κουβέντες θα ενταθούν μετά και τον αγώνα με τον Ατρόμητο την επόμενη αγωνιστική.

Στον Άρη θέλουν να περάσει και το δύσκολο ματς στο Περιστέρι και στη συνέχεια να φορτσάρουν. Όσον αφορά τις θέσεις που θα γίνει focus για την μεταγραφική ενίσχυση ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να τσεκάρονται περιπτώσεις επιθετικών ενώ δεν είναι βέβαιο τι θα γίνει με τα ακραία μπακ. Ο Μενέντεθ με τον Παναθηναϊκό έπαιξε βασικός ενώ υπάρχει ένα σχετικό κενό στο δεξί μπακ μια και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ο Τζανακάκης δε δείχνει να είναι μέσα στα πλάνα. Αν δεν αλλάξει κάτι με τον Τζανακάκη τότε αναμένεται κίνηση και για δεξί μπακ.

«Πρωταθλητής» στην τηλεθέαση ο Παναθηναϊκός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Μετά τον Ατρόμητο τα μεταγραφικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.