ΑΡΗΣ

Άρης: Φουλ για 8άρι και επιθετικό

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις των «κιτρινόμαυρων»
Άρης: Φουλ για 8άρι και επιθετικό

Όλοι στον Άρη έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον σαββατιάτικο (15/12) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης».

Παιχνίδι μεγάλης σημασίας και μετά την ήττα στο Περιστέρι την επόμενη εβδομάδα μια και οι στόχοι της ομάδας του Σάββα Παντελίδη είναι υψηλοί και φτάνουν στην κατάληψη μιας θέσης για την Ευρώπη.

Στόχοι, όμως, δεν υπάρχουν μόνο αγωνιστικοί αλλά και μεταγραφικοί. Και στον Άρη θέλουν όσο είναι δυνατόν πιο σύντομα να γίνουν αυτές οι κινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος στόχος στο μεταγραφικό παζάρι είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα χαφ. Ένα 8άρι, που θα μπορεί να μεταφέρει αρκετά μέτρα την μπάλα και θα συνδέει μεσαία με επιθετική γραμμή.

Δεν είναι όμως και η μοναδική θέση, που στον Άρη αναζητούν παίκτη. Θέληση είναι η απόκτηση και ενός περιφερειακού επιθετικού. Ποδοσφαιριστή, που θα παίζει τόσο πίσω από το 9άρι αλλά θα είναι σε θέση να αγωνίζεται και στα άκρα.

Επίσης, δε θα πρέπει να αποκλειστεί ο Άρης να κινηθεί και για μπακ. Είναι ανοιχτό και αυτό το ζήτημα.

Παντελίδης: «Θα αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Φουλ για 8άρι και επιθετικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.