ΑΡΗΣ

Αρης: Μια ανάσα ο Κατράνης!

Μία ανάσα από την απόκτηση του Αλέξανδρου Κατράνη βρίσκεται ο Αρης
Αρης: Μια ανάσα ο Κατράνης!

Ο Αρης βρίσκεται να πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Κατράνη. Ο Κατράνης είχε μείνει ελεύθερος από τη Μουσκρόν και όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μέρες τώρα γίνεται κουβέντα για τον επόμενο σταθμό του ταλαντούχου νεαρού αριστερού μπακ. Προερχόμενος από τον Ατρόμητο και τις ακαδημίες του, έγινε σύνδεση με την ομάδα του Περιστερίου, όμως εκεί οι θέσεις των μπακ ήταν καλυμμένες. Ειδικά στα αριστερά.

Κουβέντα έγινε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που αποκάλυψε το Sportime, αναφέροντας όμως πως είναι δύσκολο να προκύψει γάμος στο φλερτ. Τελικά η επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον 21 ετών αριστεροπόδαρο οπισθοφύλακα θα γίνει για λογαριασμό του Αρη.

Μπακ

Από την περίπτωση του Αλφόνς και όχι μόνο είχε φανεί πως προτεραιότητα του Αρη ήταν να ξεκινήσει την ενίσχυσή του από τα άκρα της άμυνας. Η περίπτωση του Γάλλου δεξιού μπακ δεν έχει ακόμα τελεσφορήσει ακόμα, αυτή του Κατράνη όμως θα έχει αίσιο τέλος. Μερικά τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσε το deal, το οποίο μοιάζει δύσκολο να μην πάρει σάρκα και οστά. Επομένως ο Κατράνης αναμένεται σε λίγες ώρες να είναι και τυπικά παίκτης των «κιτρινόμαυρων».

Φαίνεται πως η επόμενη εβδομάδα που έρχεται θα είναι εξελίξεων για αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας του Σάββα Παντελίδη. Σημαντικό βέβαια στην ενίσχυση, είναι και οι αποδεσμεύσεις. Εχει δυσκολέψει του Κολάσο και αυτό φρενάρει τα πράγματα. O Αρης όμως κινείται σε όλα τα μέτωπα.

Έτσι την… πάτησε ο Κατράνης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρης: Μια ανάσα ο Κατράνης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…