ΑΡΗΣ

Άρης: Παραμένουν αμφίβολοι οι Γιουνές, Σιώπης, Διαμαντόπουλος

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Λαμία, αλλά οι Χαμζά Γιουνές, Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Μανώλης Σιώπης ακολούθησαν και πάλι ατομικό
Άρης: Παραμένουν αμφίβολοι οι Γιουνές, Σιώπης, Διαμαντόπουλος

Ο Άρης θέλει μόνο τη νίκη στον αγώνα με τη Λαμία, μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχε πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ωστόσο υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, που πονοκεφαλιάζουν τον Σάββα Παντελίδη και δεν του επιτρέπουν να καταστρώσει με ηρεμία τα πλάνα του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Χαμζά Γιουνές, Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Διαμαντόπουλο, οι οποίοι έμειναν και πάλι εκτός προπόνησης.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρει: ««Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/01, 19:00), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι Μανώλης Σιώπης (διάταση στο δικέφαλο) και Χαμζά Γιουνές (ενοχλήσεις στη γάμπα) ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την στερεοελλαδίτικη ομάδα θα κριθεί την Κυριακή (αμφότεροι θα δοκιμάσουν να προπονηθούν).

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος (ισχιαλγία), από την πλευρά του, συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης: Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Κορχούτ

Άρης: Ανησυχία με Γιουνές

Άρης: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Παραμένουν αμφίβολοι οι Γιουνές, Σιώπης, Διαμαντόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.