ΑΡΗΣ

Άρης: «Έκλεισε» το deal του Θόδωρου Καρυπίδη στην Κίνα (pic)

Έτοιμο το μεγάλο deal του Θόδωρου Καρυπίδη
Άρης: «Έκλεισε» το deal του Θόδωρου Καρυπίδη στην Κίνα (pic)

Άκρως πετυχημένο ήταν το deal του Θόδωρου Καρυπίδη στην Κίνα, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Ο ισχυρός του Άρη, πόσταρε μία φωτογραφία στην οποία έγραψε «We started» στην οποία απαθανατιζόταν η Υπουργός Τουρισμού κυρίας Κουντουρά, η οποία είναι παρούσα στη διεθνή Τουριστική Έκθεση, ITB CHINA (έδρα Σαγκάη).

Πλέον αυτή η συνεργία θα έχει και αντίκτυπο και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού ο Έλληνας επιχειρηματίας θέλει να εξασφαλίσει αρχικά χορηγία από την Κινεζικής εταιρία «ROYAL GROUP», με εκπροσώπους της οποία έχει ήδη συνομιλήσει.

Μάλιστα υπάρχει πλάνο και για δεύτερο στάδιο, όπου θα υπάρξει επένδυση στους «κίτρινους», έτσι ώστε να ισχυροποιηθούν σε μεγάλο βαθμό.

Δείτε την ανάρτηση του:

Άρης: Ανακοίνωσε Τόνσο και Κόρχουτ ο Καρυπίδης (pic)

Άρης: Ανακοίνωσε τον Κόρχουτ (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: «Έκλεισε» το deal του Θόδωρου Καρυπίδη στην Κίνα (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.