ΑΡΗΣ

Άρης: Επιστρέφει ο Καρυπίδης και προχωρά για εξτρέμ

Ο τραυματισμός του Μπρούνο Γκάμα που θα τον κρατήσει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης αναπροσαρμόζει τα μεταγραφικά πλάνα στον Άρη. Πλέον είναι δεδομένο πως οι «κίτρινοι» στρέφονται σε εξτρέμ που θα του καλύψει το κενό. Ο Θοδωρής Καρυπίδης επιστρέφει στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας και τότε αναμένεται να δρομολογηθεί η απόκτηση του νέου παίκτη....
Άρης: Επιστρέφει ο Καρυπίδης και προχωρά για εξτρέμ

Ο τραυματισμός του Μπρούνο Γκάμα που θα τον κρατήσει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης αναπροσαρμόζει τα μεταγραφικά πλάνα στον Άρη. Πλέον είναι δεδομένο πως οι «κίτρινοι» στρέφονται σε εξτρέμ που θα του καλύψει το κενό.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης επιστρέφει στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας και τότε αναμένεται να δρομολογηθεί η απόκτηση του νέου παίκτη. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη βρίσκεται σε επαφές με τους συνεργάτες του όπως και τον προπονητή της ομάδας και ήδη εξετάζονται λύσεις που έχουν προταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Άρη εξετάζουν περιπτώσεις τόσο από την Ευρώπη όσο και από τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από την Αργεντινή. Ο Σάββας Παντελίδης θέλει συγκεκριμένα χαραρητιστικά στον παίκτη που θα έρθει και με βάση αυτά γίνεται η αναζήτηση.

Εξάλλου, μετά από το παιχνίδι της επόμενη αγωνιστικής στη Λάρισα, ο Καρυπίδης αναμένεται να παραθέσει συνέντευξη Τύπου κάνοντας έναν μίνι απολογισμό ενώ θα κάνει γνωστές και τις σκέψεις του για το μέλλον του Άρη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Επιστρέφει ο Καρυπίδης και προχωρά για εξτρέμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.