ΑΡΗΣ

Άρης: Στο στόχαστρο ο Φετφατζίδης

Οι "κίτρινοι" εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα χαφ του Ολυμπιακού
Άρης: Στο στόχαστρο ο Φετφατζίδης

Ο τραυματισμός του Μπρούνο Γκάμα “υποχρεώνει” τον Άρη να βρει τον αντικαταστάτη του στις θέσεις των εξτρέμ και ο Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός “αρέσει” στους “κίτρινους”, καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για μία εξαιρετική λύση.

Αν και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν πραγματοποιεί καλή σεζόν στον Ολυμπιακό, οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν ότι θα βοηθήσει την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Στον Άρη παρακολουθούν τις εξελίξεις με τους Πειραιώτες και ελπίζουν πως θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Βασικός στόχος των “κιτρίνων” είναι να αποκτηθεί ο Φετφατζίδης ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός, αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα τις επόμενες ημέρες.

Τα παγωμένα…εξτρέμ!

Άρης: «Πρώτη» για Τόνσο και Κόρχουτ

Σοκ με Γκάμα στον Άρη: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Στο στόχαστρο ο Φετφατζίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.