ΑΡΗΣ

Η πρόταση του Άρη στην ΑΙΚ για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σουηδίας, η ΑΙΚ εκδικείται τον ποδοσφαιριστή για το γεγονός ότι έχει αρνηθεί την επέκταση του συμβολαίου του
Η πρόταση του Άρη στην ΑΙΚ για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν

Μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα περιμένει ο Άρης την ΑΙΚ Στοκχόλμης, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Οι “κίτρινοι” κατέθεσαν την τελική τους πρόταση ύψους 220.00 ευρώ συνολικά στην διοίκηση των Σουηδών.

Αυτή περιλαμβάνει 100.000 ευρώ στις 15 Φεβρουαρίου και 120.000 ευρώ στις 15 Ιουνίου. Δηλαδή 20.000 ευρώ παραπάνω από τα 200.000 που αξιώνει η ΑΙΚ.

Προς το παρών, όμως, οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία, αφού η ομάδα της Στοκχόλμης δεν δίνει την έγκριση της και επιθυμεί όλο το ποσό εφάπαξ.

Σουηδικά ΜΜΕ μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ο σύλλογος εκδικείται τον ποδοσφαιριστή για το γεγονός ότι αρνήθηκε την επέκταση του συμβολαίου του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2018.

Ο Άρης πάντως, έχει συμφωνήσει με τον Σούντγκρεν για συμβόλαιο 2,5 ετών, θα περιμένει μέχρι τις 31 Γενάρη μήπως και αλλάξει άποψη η ΑΙΚ.

Super League: Η Βαθμολογία της 18ης αγωνιστικής

Λεβαδειακός – Άρης 1-0: Φιλί ζωής από τον Μαρκόφσκι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η πρόταση του Άρη στην ΑΙΚ για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.