Στο κάδρο και ο Τάσος Λαγός

Ο 26χρονος μέσος έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων του Άρη, χωρίς να έχει απορριφθεί η περίπτωση του
Στο κάδρο και ο Τάσος Λαγός

Μπορεί ο Άρης να μην έχει οριστικοποιήσει την επιστροφή του στη Super League, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο να μην επιτευχθεί. Οι «κίτρινοι» προετοιμάζονται για την επάνοδο τους στα μεγάλα σαλόνια και κάνουν τις επαφές τους, αν και υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα. Και σε διοικητικό επίπεδο και σε αγωνιστικό.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που συζητιέται έντονα στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικιών είναι ο Τάσος Λαγός. Το όνομα του έμπειρου μέσου που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων του Άρη εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Φαίνεται να υπάρχει δηλαδή, πρόσφορο έδαφος, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε το θέμα του προπονητή, ούτε του τεχνικού διευθυντή.

Και προφανώς, τα δύο αυτά ζητήματα παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Υπάρχουν μάλιστα, αρκετά ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των «κίτρινων», με περιπτώσεις που αρέσουν και θεωρούνται πολύ καλές.

Δεύτερες σκέψεις για Γρηγορίου στον Αρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο κάδρο και ο Τάσος Λαγός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.