ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μποροβήλος: «Διαχρονικός στόχος του Αστέρα Τρίπολης η κατάκτηση του κυπέλλου»

Όσα είπε ο πρόεδρος των Αρκάδων για την κλήρωση
Μποροβήλος: «Διαχρονικός στόχος του Αστέρα Τρίπολης η κατάκτηση του κυπέλλου»

Το κύπελλο Ελλάδας αποτελεί έναν από τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μποροβήλος μετά το τέλος της κλήρωσης.

Ο πρόεδρος των Αρκάδων αναφέρθηκε στον διαχρονικό σκοπό της ομάδας για κατάκτηση του θεσμού, όπως επίσης και σε όλη την διαδικασία.

Αρχικά τόνισε: «Νομίζω ότι ο θεσμός του Κυπέλλου είναι σημαντικός και ο κατ’ εξοχήν θεσμός των εκπλήξεων. Και ήδη το είδαμε από τα πρώτα παιχνίδια με τη μορφή που έχει φέτος, που και ομάδες, που εν έχουν μεγάλα ονόματα προχώρησαν και να γράψουν ιστορία. Μακάρι στο τέλος να φτάσουν όχι μόνο οι καλύτεροι, αλλά και οι τυχερότεροι».

Για την πιθανότητα αποκλεισμού μεγάλων ομάδων: «Δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε κάτι… Υπάρχουν δυνατές ομάδες και στο τρίτο και στον τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Οι μεγάλοι θα δώσουν τα παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς διπλό αγώνα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο όμιλο: «Είδαμε τον ΠΑΟΚ με τον Άρη, που θα έχουν ένα ματς στη Θεσσαλονίκη, όλοι οι όμιλοι έχουν τη σημασία τους και δεν ξέρεις από πού μπορεί να έρθει»

Για τον στόχο του Αστέρα Τρίπολης: «Στόχος του Αστέρα διαχρονικά είναι να μπορέσει να φτάσει σε έναν τελικό και γιατί όχι να το κατακτήσει. Έχουμε πάει μια φορά σε τελικό και δύο σε ημιτελικούς, γιατί όχι να είμαστε πιο τυχεροί να πάμε τελικό φέτος και να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση του τρόπαιου».

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ομίλων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μποροβήλος: «Διαχρονικός στόχος του Αστέρα Τρίπολης η κατάκτηση του κυπέλλου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.