ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Δώνης είπε την αλήθεια για τον Παντελίδη

Όποιος παρακολουθεί λίγο παραπάνω το πρωτάθλημα της Super League έχει αντιληφθεί πως η μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα Τρίπολης έχει τις περισσότερες ιδιαιτερότητες. Με πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έχοντας παίξει κατά σειρά με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Άρη εκτός, ΑΕΚ, Απόλλωνα, Παναθηναϊκό εντός, η συγκομιδή των 4 βαθμών φαντάζει μικρή βάσει αγωνιστικής εικόνας. Φωνές για τη διαιτησία...
Ο Δώνης είπε την αλήθεια για τον Παντελίδη

Όποιος παρακολουθεί λίγο παραπάνω το πρωτάθλημα της Super League έχει αντιληφθεί πως η μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα Τρίπολης έχει τις περισσότερες ιδιαιτερότητες.

Με πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έχοντας παίξει κατά σειρά με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Άρη εκτός, ΑΕΚ, Απόλλωνα, Παναθηναϊκό εντός, η συγκομιδή των 4 βαθμών φαντάζει μικρή βάσει αγωνιστικής εικόνας.

Φωνές για τη διαιτησία αλλά και ατυχία μέσα στο γήπεδο συνθέτουν το σκηνικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός πως μέσα στις τέσσερις γραμμές, ο Αστέρας παίζει μπάλα, παράγει ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να είχε περισσότερους βαθμούς.

Η καλύτερη επιβράβευση είναι η αναγνώριση από τον αντίπαλο μέσα στο γήπεδο και η δήλωση του Γιώργου Δώνη για τον Σάββα Παντελίδη στην κάμερα της Nova μετά το ματς τα λέει όλα: «Παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και απέναντι σ’ έναν προπονητή που προσωπικά θεωρώ είναι ο καλύτερος ολόκληρης της Super League τα τελευταία δύο χρόνια».

Ο Αστέρας του Παντελίδη συνεχίζει από εκεί που τελείωσε πέρυσι, ακόμα δεν έχει μετουσιωθεί όπως θα έπρεπε και όπως θα επίτασσε η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη μέσα στο γήπεδο, αλλά όλοι παραδέχονται πως κάποια στιγμή και αυτό θα συμβεί.

Με ένα καλό σύνολο ξένων και Ελλήνων παικτών, όλα δείχνουν πως ο Αστέρας του Παντελίδη φαντάζει έτοιμος να πάρει στα επόμενα δύσκολα ματς που έχει, τους βαθμούς, που δεν πήρε.

Το έργο του Έλληνα τεχνικού μέσα στο γήπεδο είναι εμφανές, η ομάδα του παίζει καλή μπάλα και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως και φέτος ο στόχος της 5άδας μπορεί να επιτευχθεί.

AEK – Oλυμπιακός: Σε έχω δει, δεν θέλω να σε ξέρω (pics & vids)

Ο Σαββίδης στο μνημόσυνο στα Τέμπη

Η ποικιλία του Παναθηναϊκού στις εκτελέσεις πέναλτι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Δώνης είπε την αλήθεια για τον Παντελίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.