ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Καλό τεστ για Αστέρα Τρίπολης, 3-1 την Παναχαϊκή

Ο Σάββας Παντελίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ στο πρωτάθλημα κι έμεινε ικανοποιημένος
Καλό τεστ για Αστέρα Τρίπολης, 3-1 την Παναχαϊκή

Με την ευκαιρία της διακοπής, ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε φιλικό με την Παναχαϊκή στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο οποίο επικράτησε με 3-1.

Ο Σάββας Παντελίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει είτε λίγο είτε καθόλου μέχρι στιγμής στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος.

Τα γκολ για τους Αρκάδες πέτυχαν οι Ρόλε στο 3’, Καλτσάς στο 82’ και Μανιάς στο 86’, ενώ για τους Πατρινούς είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μαυριάς στο 26’.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες, κυρίως όμως για τον Αστέρα, ενώ στο δεύτερο έπεσε κάπως ο ρυθμός, πριν μπουν τα δύο μαζεμένα γκολ στο τέλος και διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Τασουλής, Μουνάφο, Μπέλοκ, Ρόλε, Σάλας, Φερνάντεθ, Δουβίκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Μιχελής, Καλτσάς, Τόνσο, Μανιάς, Άνχελ, Καρδάρης, Ζορμπάς

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Πολίμος, Πλέγας, Σωτηράκος, Μαυρίας, Πολυχρόνης, Σταυρόπουλος, Αντονακόπουλος, Μασούρας, Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καπούταγλης, Βασάρας Βασιλικόπουλος, Βασιλόπουλος, Μαχαίρας.

Μποροβήλος: «Προσωρινή λύση οι ξένοι διαιτητές»

Η συγνώμη του Κυριακόπουλου στους φιλάθλους του Αστέρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλό τεστ για Αστέρα Τρίπολης, 3-1 την Παναχαϊκή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.