ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τελείωσε ο Σάββας Παντελίδης από τον Αστέρα Τρίπολης

Παρελθόν από τον πάγκο της Τρίπολης ο Σάββας Παντελίδης
Τελείωσε ο Σάββας Παντελίδης από τον Αστέρα Τρίπολης

Τη λήξη της συνεργασίας του με τον Σάββα Παντελίδη, ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, επιβεβαιώνοντας τα όσα μεταφέρει εδώ και μέρες η έντυπη έκδοση του Sportime.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής Σάββας Παντελίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδος και αυτή έγινε αποδεκτή.

Ευχαριστούμε τον κ. Παντελίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση  των Αρκάδων.

Μάλιστα ο πολύπειρος προπονητής έκανε και δήλωση τονίζοντας:

«Περάσαμε έναν χρόνο μαζί με καλές και κακές στιγμές. Απλώς νομίζω ότι έφτασε η ώρα για το καλό και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που μού προσέφερε. Εύχομαι ο ΑΣΤΕΡΑΣ να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς του στόχους. Εις το επανιδείν».

Πλέον ο 53χρονος τεχνικός είναι το απόλυτο φαβορί για την ομάδα του Άρη και πιθανότατα θα είναι εκείνος που θα διαδεχτεί τον Πάκο Ερέρα.

Τελειώνει ο Παντελίδης από τον Αστέρα Τρίπολης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελείωσε ο Σάββας Παντελίδης από τον Αστέρα Τρίπολης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.