ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα ο Παράσχος

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν χρονοτρίβησε καθόλου κι ανακοίνωσε τον Γιώργο Παράσχο καλύπτοντας το κενό του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία
Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα ο Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος είναι και επίσημα από το μεσημέρι της απόγευμα της Δευτέρας (12/11), ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Όπως είχε αποκλειστικά γράψει και η στήλη «Παρασκήνια» στην έντυπη έκδοση του Sportime, ο Μακεδόνας τεχνικός ήταν το φαβορί για να διαδεχθεί τον Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία των Αρκάδων.

Όπως κι εγένετο! Η διοίκηση έκρινε ότι στην παρούσα φάση χρειαζόταν ένας προπονητής, που θα μπορούσε να αντιληφθεί την κατάσταση στα αποδυτήρια γι’ αυτό και δεν επιλέχθηκε μία λύση από το εξωτερικό.

Οι άνθρωποι του Αστέρα έκριναν ότι ο 66χρονος προπονητής μπορεί να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα και να τη βάλει στις σωστές… ράγες. Λογικά την Τετάρτη θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τους Αρκάδες, έχοντας μπροστά του δέκα μέρες, μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλωσορίζει τον νέο προπονητή στην ομάδα και τού εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του».

Αστέρας Τρίπολης: Φαβορί ο Παράσχος, «παίζει» του Γρηγορίου!

Τελείωσε ο Σάββας Παντελίδης από τον Αστέρα Τρίπολης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα ο Παράσχος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.