ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παράσχος : «Ομάδα-όνειρο»

Ο Γιώργος Παράσχος είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11), ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, έχοντας ως στόχο να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα και να τη βάλει στις σωστές… ράγες. Ο 66χρονος τεχνικός, που έχει αρχίσει να περνάει τα δικά του «θέλω» στην ομάδα, μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να αποδεχθεί την...
Παράσχος : «Ομάδα-όνειρο»

Ο Γιώργος Παράσχος είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11), ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, έχοντας ως στόχο να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα και να τη βάλει στις σωστές… ράγες.

Ο 66χρονος τεχνικός, που έχει αρχίσει να περνάει τα δικά του «θέλω» στην ομάδα, μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να αποδεχθεί την πρόταση των Αρκάδων: «Το όνειρο του κάθε προπονητή είναι να δουλεύει σε ομάδες στις οποίες υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά. Από την πρώτη εντύπωση την οποία σχημάτισα, πραγματικά κατάλαβα ότι χαίρεσαι να δουλεύεις σε αυτή την ομάδα.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην χαμηλή βαθμολογική θέση της ομάδας: «Αδικείται ο Αστέρας που βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση και τα παιδιά έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους.»

 

AEK: Εκτός και ο Τσόσιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παράσχος : «Ομάδα-όνειρο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.