ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παράσχος: «Κλείσαμε τον αντίπαλο μετά το 60’»

Όλα όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα
Παράσχος: «Κλείσαμε τον αντίπαλο μετά το 60’»

Τα εύσημα στον Νίκο Παπαδόπουλο απένειμε ο Γιώργος Παράσχος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα του στην κατάκτηση της νίκης.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αλλαγή συστήματος των Αρκάδων και το πώς λειτούργησαν οι παίκτες του μόλις «γύρισαν» σε 4-2-3-1.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου

«Νομίζω είδαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα. Μπορώ να πω ότι ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο δικαιούταν κάποιο ή κάποια γκολ αλλά ο τερματοφύλακας μας ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια.

Δυστυχώς είχαμε προβλήματα στην άμυνα και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας παίζοντας με τρεις πίσω.

Δεν μας πήγαινε τίποτα καλά, κι έτσι περάσαμε ένα ημίχρονο που ήταν πολύ δύσκολο

Μετά το 60′ και από την είσοδο του Φερνάντεθ όπου πήγαμε σ’ ένα 4-2-3-1 τα παιδιά έδειξαν τρομερή διάθεση. Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας πιστεύω ότι κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο.

Εστω και στο 90′ πετύχαμε ένα γκολ που είναι πολύ σημαντικό για μας και πήραμε μια σπουδαία νίκη και μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας στο οποίο θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μπορέσει η ομάδα να παίζει πολύ πιο απελευθερωμένα απ’ ότι την βλέπουμε μέχρι σήμερα».

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: «Καθάρισε» ο Φερνάντεθ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παράσχος: «Κλείσαμε τον αντίπαλο μετά το 60’»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.