ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Αντίδραση για τις αποδοκιμασίες

Ο Αστέρας Τρίπολης δια μέσω του αντιπροέδρου, Δημήτρη Κενέ, αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες μία μερίδας οπαδών
Αστέρας Τρίπολης: Αντίδραση για τις αποδοκιμασίες

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει το τρία στα τρία με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του και δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Ωστόσο υπάρχουν αντιδράσεις από μερίδα οπαδών και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Κενές εξέδωσε μία επίσημη δήλωση για το περιστατικό.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο Αστέρας βρίσκει το δρόμο του (για ακόμη μία φορά). Σχεδόν μόνος του. Με στήριξη από λίγους πιστούς και αξιοπρεπείς που αναγνωρίζουν την προσφορά της ομάδας στην Τρίπολη. Αυτοί που ξέρουν πως οι Κυριακές τους έχουν χρώμα, φωνή και πάθος. Οι υπόλοιποι (αρκετοί) συνεχίζουν να αγνοούν. Και υπάρχει και μια μικρή μερίδα που βρίζει, σιχτιρίζει.

Ποιούς όμως σταυρώνουν και γιατί; Αυτούς που προσπαθούν να τους κάνουν να χαμογελούν. Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι -με τα άσχημα και τα καλά τους- όλα αυτά τα χρόνια έχουν γεμίσει χαρές την πόλη. Παίζουμε για 12η σερί σεζόν στη Super League, 5 χρόνια στην Ευρώπη, με κόντρα διαιτησίες, με κόντρα πολλές φορές και ένα μεγάλο μερίδιο της ίδιας της πόλης.

Στη ζωή μας η αυτοκριτική ποτέ δεν έβλαψε. Πρέπει όλοι να ξέρουμε γιατί και πως παλεύουμε και τι αποτέλεσμα επιθυμούμε. Οι ποδοσφαιριστές παλεύουν για να χαρίζουν ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές και μέσα από αυτές να φτάνουν στη νίκη, η διοίκηση για να μην λείπει τίποτα από κανέναν (φιλάθλους, προπονητή, παίκτες), ο κόσμος για να ενθαρρύνει προς τη νίκη. Οσοι έρχονται στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης το κάνουν και με ωραίο τρόπο, κατά γενική ομολογία. Στο ματς με τον ΠΑΣ όμως υπήρχαν και κρούσματα χυδαία. Δεν μιλάμε για όσους δυσφορούν για μια κακή πάσα, ποδόσφαιρο βλέπουμε θα συμβεί. Σε άλλους αναφερόμαστε.

Μιλάμε για όσους βγάζουν κακία και μανία προς παίκτες της ομάδας που υποστηρίζουν. Κανένας φίλαθλος στον κόσμο δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει τους παίκτες της ομάδας του. Ειδικά σε ένα γήπεδο που ακούγονται όλα. Υπάρχουν παίκτες και παίκτες, ψυχολογίες και ψυχολογίες. Ο Μανιάς (τυχαίο το παράδειγμα) μπορεί να ακούει καντήλια και να επηρεάζεται, ο Καλτσάς (τυχαίο παράδειγμα) μπορεί να τον βρίζουν να γελάει και να αποδίδει καλύτερα. Αυτός όμως που πρέπει να γελάσει στο τέλος είναι η ομάδα, ο κόσμος, οι παίκτες, ο προπονητής, οι ιδιοκτήτες, η διοίκηση.

Αυτοκριτική λοιπόν από όλους. Αυτοκριτική και στο να ξέρουμε τι ζητάμε και από ποιον. Ματς Super League βλέπουμε, ο Καϋμενάκης με τον Μπάκο μιας προσφέρουν μια ομάδα αυτόφωτη που συχνά τα βάζει με όλους και με όλα, διαιτητές και αντιπάλους και η οποία θα έπρεπε κάθε χρόνο να αρχίζει με στόχο να σωθεί και αυτή στο τέλος παίζει Ευρώπη. Νιώστε λίγο το τελευταίο και όλοι θα είμαστε καλύτερα με τους εαυτούς μας…

Υ.Γ. Πάμε για το 4 στα 4 τώρα και βλέπουμε».

Ο Δουβίκας και ο Σιαμπάνης δεν… μετρούν πια τα αστέρια

Καλτσάς: «Γιατί ρε μ@λ@κες;» (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης: Αντίδραση για τις αποδοκιμασίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.