ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παράσχος: «Φοβήθηκα ότι θα ξεφύγει το σκορ!»

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου το ΑΕΛ-Αστέρας, αλλά και για την απαράδεκτη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου
Παράσχος: «Φοβήθηκα ότι θα ξεφύγει το σκορ!»

Ο Γιώργος Παράσχος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο «AEL FC ARENA» και είπε ότι είναι ευτύχημα που δεν τραυματίστηκε κανείς!

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την αναμέτρηση με τη Λάρισα στο Κύπελλο και εκτός από τον αγωνιστικό χώρο αναφέρθηκε φυσικά και στην εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά είπε: «Καταρχάς, ήταν ευτύχημα που δεν τραυματίστηκε κανένας ποδοσφαιριστής σ’ αυτό το γήπεδο – παγοδρόμιο. Στο πρώτο ημίχρονο μας πίεσε η ΑΕΛ και δεν σας κρύβω πως φοβήθηκα ότι το σκορ μπορεί να ξεφύγει.

Στο δεύτερο όμως ημίχρονο αντιδράσαμε και μπορέσαμε να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα. Πετύχαμε ένα δεύτερ τέρμα και είχαμε αρκετές ευκαιρίες.

Πιστεύω ότι στον επαναληπτικό θα γίνει ένα εξίσου καλό παιχνίδι και μακάρι ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση».

ΑΕΛ  – Αστέρας Τρίπολης 3-2: Ανοιχτοί λογαριασμοί (vid)

ΑΕΛ: «Έχουμε συνηθίσει το… συνεργείο»

ΑΕΛ: Ανακοίνωση κατά της Cosmote TV

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παράσχος: «Φοβήθηκα ότι θα ξεφύγει το σκορ!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.