Στα λευκά η Τρίπολη, αύριο κρίνεται η διεξαγωγή του αγώνα! (vid)

Η έντονη χιονόπτωση που έπληξε τις τελευταίες ώρες την Τρίπολη καθιστά αμφίβολη τη διεξαγωγή του αγώνα Αστέρα-ΠΑΟΚ

Κίνδυνος αναβολής υπάρχει για τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την πόλη της Αρκαδίας τις τελευταίες ώρες.

Η χιονόπτωση άρχισε το μεσημέρι και μάλιστα ήταν και ο λόγος αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Κ15 του Αστέρα με την αντίστοιχη του ΟΦΗ. Μέχρι το απόγευμα η χιονόπτωση συνεχίστηκε με συνέπεια το καλυφθούν όλα στα άσπρα και το χιόνι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να φτάνει το απόγευμα το Σαββάτου τους δέκα πόντους!

Οι άνθρωποι του Αστέρα έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο σήμερα απ’ το να ελπίζουν να μην αρχίσει εκ νέου η χιονόπτωση η οποία έχει σταματήσει.

Το πρωί της Κυριακής θα εξεταστούν οι συνθήκες του αγωνιστικού χώρου και θα ξεκινήσει η προσπάθεια να καθαριστεί το γήπεδο. Να πούμε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι από την προηγούμενη μέρα ως προληπτικό μέτρο, αφού αν για παράδειγμα καθαριστεί από το Σάββατο το γήπεδο, τότε μπορεί να μετατραπεί το βράδυ σε… παγοδρόμιο από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Συνεπώς η διεξαγωγή ή όχι του αγώνα θα κριθεί την Κυριακή, κι αφού φτάσει στο γήπεδο ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μανώλης Σκουλάς από το σύνδεσμο Θεσσαλίας.

Δημοσιεύτηκε από Thalia Archonta στις Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Αστέρας Τρίπολης: Τον περιμένουν στη γωνία

ΠΑΟΚ: Δεν παίρνει Μίσιτς- Πάει για καλύτερο!

Αφήστε μια απάντηση

Please enter your comment!
Please enter your name here