ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στα λευκά η Τρίπολη, αύριο κρίνεται η διεξαγωγή του αγώνα! (vid)

Η έντονη χιονόπτωση που έπληξε τις τελευταίες ώρες την Τρίπολη καθιστά αμφίβολη τη διεξαγωγή του αγώνα Αστέρα-ΠΑΟΚ
Στα λευκά η Τρίπολη, αύριο κρίνεται η διεξαγωγή του αγώνα! (vid)

Κίνδυνος αναβολής υπάρχει για τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την πόλη της Αρκαδίας τις τελευταίες ώρες.

Η χιονόπτωση άρχισε το μεσημέρι και μάλιστα ήταν και ο λόγος αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Κ15 του Αστέρα με την αντίστοιχη του ΟΦΗ. Μέχρι το απόγευμα η χιονόπτωση συνεχίστηκε με συνέπεια το καλυφθούν όλα στα άσπρα και το χιόνι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να φτάνει το απόγευμα το Σαββάτου τους δέκα πόντους!

Οι άνθρωποι του Αστέρα έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο σήμερα απ’ το να ελπίζουν να μην αρχίσει εκ νέου η χιονόπτωση η οποία έχει σταματήσει.

Το πρωί της Κυριακής θα εξεταστούν οι συνθήκες του αγωνιστικού χώρου και θα ξεκινήσει η προσπάθεια να καθαριστεί το γήπεδο. Να πούμε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι από την προηγούμενη μέρα ως προληπτικό μέτρο, αφού αν για παράδειγμα καθαριστεί από το Σάββατο το γήπεδο, τότε μπορεί να μετατραπεί το βράδυ σε… παγοδρόμιο από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Συνεπώς η διεξαγωγή ή όχι του αγώνα θα κριθεί την Κυριακή, κι αφού φτάσει στο γήπεδο ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μανώλης Σκουλάς από το σύνδεσμο Θεσσαλίας.

https://www.facebook.com/thalia.archonta/videos/2388867464475417/

Αστέρας Τρίπολης: Τον περιμένουν στη γωνία

ΠΑΟΚ: Δεν παίρνει Μίσιτς- Πάει για καλύτερο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στα λευκά η Τρίπολη, αύριο κρίνεται η διεξαγωγή του αγώνα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.