ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: «Θέλω ένα γκραν σλαμ!»

Οι δηλώσεις του Έλληνα τενίστα μετά την πρόκριση του στον τρίτο γύρο του Australian Open
Τσιτσιπάς: «Θέλω ένα γκραν σλαμ!»

Το πρόσωπο του Australian Open έχει γίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει ένα ακόμη εμπόδιο να περάσει στον τρίτο γύρο, πριν βρει τον Ρότζερ Φέντερερ…

Ο Έλληνας τενίστας, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του επί του Τροΐτσκι, ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα, το νέο του ξέσπασμα στη… ρακέτα του, αλλά και για το αν θα προτιμούσε να πάρει ένα γκραν σλαμ ή ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

«Βοηθούν περισσότερο από ό,τι αποσπούν την προσοχή μου. Κάνουν πολλή φασαρία μερικές φορές, αλλά είναι εντάξει. Είναι πολύ ωραίο να τους έχω στο πλευρό μου σε δύσκολες στιγμές. Μερικές φορές το θέλουν περισσότερο από εμένα! Θέλουν να αλλάξουν λίγο την ατμόσφαιρα, μέχρι τώρα είναι φανταστικοί. Δεν εκπλήσσομαι, θυμάμαι πώς ήταν με τον Παγδατή, ήμουν προετοιμασμένος», είπε για τους Έλληνες στις κερκίδες.

Η αλήθεια είναι πως αρκετές συγκρίσεις έχουν αρχίσει να γίνονται με τον Παγδατή και την πορεία του Κύπριου το 2006, όταν έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης. Για να φτάσει ως εκεί βέβαια, θα πρέπει να ξεπεράσει τον Ελβετό, αρκετά νωρίς.

«Ο Μάρκος έπαιζε φοβερά, ήξερε τι έκανε, είχε αυτοπεποίθηση. Αυτό που θαύμαζα ήταν ότι ποτέ δεν το παραέκανε, δεν χτυπούσε την μπάλα πιο δυνατά από ό,τι έπρεπε, είχε την ιδανική ταχύτητα», είπε και συνέχισε για το σπάσιμο μιας ρακέτας:

«Είναι εκνευριστικό όταν προσπαθείς τόσο πολύ και δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου. Είναι εκνευριστικό να φτάνεις τόσο κοντά και να είσαι τελικά τόσο μακριά. Πρέπει να μείνεις δυνατός, αλλά εκνευρίστηκα. Η οργή καμία φορά με βοηθάει. Έχει συμβεί στο παρελθόν. Πρέπει να το βγάλεις από μέσα σου και να ανασυνταχτείς μετά από αυτό».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν προτιμά ένα γκραν σλαμ ή ένα χρυσό στους Ολυμπιακούς, έδειξε αναποφάσιστος, αλλά κατέληξε στο γκραν σλαμ…

«Θα πω το χρυσό μετάλλιο. Είναι παιδικό όνειρο, παρότι και το Γκραν σλαμ είναι σημαντικό. Μάλλον αλλάζω τώρα γνώμη και λέω Γκραν σλαμ!», σχολίασε.

Λίγο αργότερα, ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία του, με μία ατάκα του Έκτωρα από την Ιλιάδα… «Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης» έγραψε.

https://www.instagram.com/p/Bsr9FHNnceB/?utm_source=ig_embed

«Κάτι μαγικό» και… ποδοσφαιρική εξέδρα για Τσιτσιπά και Σάκκαρη! (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιτσιπάς: «Θέλω ένα γκραν σλαμ!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.