ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Σε σεμινάριο το τεχνικό επιτελείο

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα συμμετέχει σε σεμινάριο του συνδέσμου προπονητών Αθήνας
Ατρόμητος: Σε σεμινάριο το τεχνικό επιτελείο

Το προπονητικό επιτελείο του Ατρομήτου θα συμμετέχει σε σεμινάριο του συνδέσμου προπονητών Αθήνας, όπως έκαναν γνωστοί οι «κυανόλευκοι».

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί μονοήμερο σεμινάριο στα γραφεία του συνδέσμου όπου μεταξύ των ομιλητών βρίσκονται ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Σωτήρης Ρούσσης, ο αναλυτής απόδοσης/αγώνων Γιάννης Αντωνόπουλος και ο επικεφαλής φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Αμπελιώτης.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 10.00 και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 19.30 ενώ τα θέματα των ομιλητών που εκπροσωπούν την ομάδα μας είναι τα εξής:

Νταμίρ Κάναντι – Φιλοσοφία της προπόνησης (18.30), Σωτήρης Ρούσσης – Ταχύτητες αντίδρασης στο ποδόσφαιρο (17.30), Γιάννης Αντωνόπουλος – Ο ρόλος του αναλυτή απόδοσης στο προπονητικό τιμ (11.00), Παναγιώτης Αμπελιώτης – Επιστροφή στα ΣΠΟΡ (16.30).

Ο Ουγκράι είναι… λαβράκι!

Στη γύρα για εξτρέμ ο Ατρόμητος

Κάναντι: «Δεν νομίζω ότι είδατε ένα φιλικό ματς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: Σε σεμινάριο το τεχνικό επιτελείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.