ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Αποθέωση στην επιστροφή στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς που συγκεντρώθηκαν στο Περιστέρι για να πανηγυρίσουν τη νίκη επί της ΑΕΚ
Ατρόμητος: Αποθέωση στην επιστροφή στο Περιστέρι

Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή του Ατρομήτου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με την επιστροφή της στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Περιστέρι.

Μπορεί στο Ολυμπιακό Στάδιο να υπήρξαν έκτροπα με τον προπηλακισμό του Γιώργο Σπανού, ωστόσο το κλίμα στο Περιστέρι ήταν πανηγυρικό.

Περίπου 400 οπαδοί του Ατρομήτου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας, οι οποίοι μάλιστα είχαν μόλις επιστρέψει από το κλειστό γυμναστήριο, πανηγυρίζοντας τη νίκη επί του Ηφαίστου (το Περιστέρι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας!).

Εκεί, οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα και δημιούργησαν μία πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα για το σύλλογο, αφού δεν είναι και πολύ συνηθισμένα αυτά τα φαινόμενα.

Μάλιστα οι οπαδοί αποθέωσαν τους παίκτες τραγουδώντας συνθήματα, μεταξύ των οποίων και το… «Να’ τοι, να’ τοι, οι πρωταθλητές!».

ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-2: Απέδρασαν από το ΟΑΚΑ οι Περιστεριώτες

Κάναντι: «Χρειάζεσαι και τύχη όταν παίζεις με την πρωταθλήτρια»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: Αποθέωση στην επιστροφή στο Περιστέρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.