ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: «Blue Friday» για τα διαρκείας

Την ευκαιρία να προμηθευτούν σε απίστευτες τιμές τα εισιτήρια διαρκείας τους σε μια και μόνο μοναδική ημέρα θα έχουν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου
Ατρόμητος: «Blue Friday» για τα διαρκείας

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, η ΠΑΕ Ατρόμητος φέρνει μόνο για την Παρασκευή την… Blue Friday προσφέροντας τα εισιτήρια διαρκείας της σε μοναδικές τιμές.

Την ερχόμενη Παρασκευή 23/11 θα είναι η Atromitos Blue Friday.

Και για μια και μόνο μέρα θα ισχύσει προσφορά εξαιρετικών εκπτώσεων για την έκδοση νέου εισιτηρίου διαρκείας.

Που αφορά τους υπολειπόμενους εντός έδρας αγώνων της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να τονίσουμε, πως η ομάδα του Περιστερίου είναι η μοναδική που κάνει μια τέτοια προσφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ευκαιρία να προμηθευτούν σε απίστευτες τιμές τα εισιτήρια διαρκείας τους σε μια και μόνο μοναδική ημέρα θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Την ερχόμενη Παρασκευή 23.11.2018 θα είναι η Atromitos Blue Friday και για μια και μόνο μέρα θα ισχύσει προσφορά εξαιρετικών εκπτώσεων για την έκδοση νέου εισιτηρίου διαρκείας των υπολειπόμενων εντός έδρας αγώνων της Superleague και του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν διαρκείας στη Blue Friday θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Αλλά και τους επόμενους εντός έδρας αγώνες με Άρη, Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Πανιώνιο, ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ.

Για μια και μόνο μέρα την ερχόμενη Παρασκευή από τις 12.00 μέχρι και τις 20.00 στο γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων στη Θύρα 2 του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου».

Θεραπεία ο Ουγκράι, εκτός οι Βασιλακάκης, Κιβρακίδης

Ο Ουάρντα έχει αποφασίσει – O ΠΑΟΚ;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: «Blue Friday» για τα διαρκείας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.