ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Χωρίς τρεις με Παναιτωλικό

Ο Ατρόμητος δεν θα έχει τους τραυματίες Ουγκράι, Μανούσο και τον τιμωρημένο Σάκιτς στον αγώνα με τον Παναιτωλικό
Ατρόμητος: Χωρίς τρεις με Παναιτωλικό

Ο Ατρόμητος θα έχει τρεις σημαντικές απουσίες για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (12/1, 19:00), μετά και την τελευταία προπόνηση των «κυανόλευκων».

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τιμωρημένο Σάκιτς, αλλά και τους Ουγκράι, Μανούσο, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Εκτός αποστολής έμεινε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Νταβιντ Κορτ, ο οποίος θέλει κάποιες μέρες προπονήσεων, πριν τον πάρει ο Κάναντι στην αποστολή. Λογικά θα είναι στο ματς με την Ξάνθη.

Αναλυτικά στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό, βρίσκονται οι: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Μάντσον, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Χατζηϊσαίας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Κωτσόπουλος, Νάτσος και Λαζαρίδης.

Ατρόμητος: Ανακοινώθηκε ο Κορτ

Κουλούρης: «Μας ενδιαφέρει πολύ το Κύπελλο»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: Χωρίς τρεις με Παναιτωλικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.