ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ζήτησε Ουάρντα ο Ατρόμητος

Σε επαφές με τον ΠΑΟΚ οι Περιστεριώτες για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό
Ζήτησε Ουάρντα ο Ατρόμητος

Με ανοιχτές αγκάλες περιμένει τον Αμρ Ουάρντα ο Ατρόμητος, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime από τις 18 Οκτωβρίου. Το νεότερο είναι πως οι Περιστεριώτες έκαναν κίνηση. Χτύπησαν την πόρτα του ΠΑΟΚ και τον ζήτησαν δανεικό.

Όπως έχουμε ενημερώσει, για να επιστρέψει ο Πέδρο Ενρίκε στην Τούμπα θα πρέπει να αποχωρήσει ένας μη κοινοτικός. Ως τέτοιος λογίζεται και ο Ουάρντα έστω και εάν άλλος είναι το φαβορί να κουνήσει μαντίλι.

Ο ίδιος ο παίκτης θα προτιμούσε να ψαχτεί για το εξωτερικό. Πιστεύει πως μπορεί να βρει πρόταση και να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Έως τώρα, πάντως, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ προτιμά να δοθεί ο παίκτης στον Ατρόμητο. Είναι και λογικό αυτό, αφού με τα περσινά του κατορθώματα στους Περιστεριώτες οι μετοχές του Ουάρντα ανέβηκαν αισθητά.

ΠΑΟΚ: Δεν παίρνει Μίσιτς- Πάει για καλύτερο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζήτησε Ουάρντα ο Ατρόμητος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.