ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

«Σηκώνουν μανίκια» στον Ατρόμητο

Η οριστικοποίηση της ευρωπαϊκής συμμετοχής βάζει στην τελική ευθεία τον προγραμματισμό στο Περιστέρι
«Σηκώνουν μανίκια» στον Ατρόμητο

Ο αποκλεισμός της ΑΕΛ από την ΑΕΚ στο Κύπελλο σφράγισε και επίσημα το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τον Ατρόμητο, ο οποίος θα συμμετάσχει για 6η φορά στο Europa League.

Η εξέλιξη αυτή -αν και αναμενόμενη- ουσιαστικά κινητοποιεί τους ανθρώπους της ΠΑΕ καθώς ξεκινώντας το ευρωπαϊκό τους ταξίδι από τον Β΄ προκριματικό γύρο, θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους στις 26 Ιουλίου, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στις 2 Αυγούστου.

Εφόσον προκριθεί ο Ατρόμητος, θα συνεχίσει στον γ΄ προκριματικό γύρο (9/8 και 16/8) και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ (23/8 και 30/8).

Αυτό σημαίνει επίσπευση των μεταγραφικών βλέψεων, με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη για τον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα καθώς και οριστικοποίηση όλων των θεμάτων που άπτονται της προετοιμασίας της ομάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Σηκώνουν μανίκια» στον Ατρόμητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.