ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Λάνγκφορντ: «Στόχος μου το Final Four»

Τον Κιθ Λάνγκφορντ υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/08) ο Παναθηναϊκός. Ο 35χρονος Αμερικανός έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» εμφανώς ευδιάθετος φορώντας μάλιστα και μια μπλούζα του Παναθηναϊκού. Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο σούπερ σκόρερ της Euroleague υπογράμμισε: «Κάποιες φορές η ζωή σου δίνει μία δεύτερη ευκαρία και χαίρομαι...
Λάνγκφορντ: «Στόχος μου το Final Four»

Τον Κιθ Λάνγκφορντ υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/08) ο Παναθηναϊκός.

Ο 35χρονος Αμερικανός έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» εμφανώς ευδιάθετος φορώντας μάλιστα και μια μπλούζα του Παναθηναϊκού.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο σούπερ σκόρερ της Euroleague υπογράμμισε: «Κάποιες φορές η ζωή σου δίνει μία δεύτερη ευκαρία και χαίρομαι που την είχα. Είμαι έτοιμος να προσαρμοστώ στον Παναθηναϊκό. Δεν θα δώσω υποσχέσεις. Θα είμαι ο εαυτός μου και θα αποδείξω σε τι επίπεδο βρίσκομαι. Μπορώ ακόμη να παίξω στο ένας εναντίον ενός, να σουτάρω, αλλά οι ομάδες προσαρμόζονται και περιμένω να δω πως θα με εντάξει στο σύστημα ο κόουτς Πασκουάλ».

Ακόμη, ο Λάνγκφορντ ανέφερε για τους στόχους του: «Για εμένα ο στόχος είναι το Final Four. Είναι κάτι που ακόμη δεν έχω καταφέρει στην καριέρα μου. Όταν παίζεις σε έναν τέτοιο σύλλογο αυτός είναι ο στόχος κάθε χρόνο και αυτό αποδεικνύεται από τους τίτλους. Έχω να μάθω πολλά από αυτή την ομάδα».

Για την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Είμαι ενθουσιαμένος, ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Επίσης είμαι περίεργος, γιατί έχω ακούσει πολλές ιστορίες για παιχνίδια με κλειστές πόρτες (γέλια), οπότε τα περιμένω με ενδιαφέρον».

Για το ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τους ποιοτικούς συμπαίκτες: «Σε πολλά σημεία της καριέρας μου έχω παίξει σε καλές ομάδες. Το 2012 ήμουν στην Μακάμπι του Ντέιβιντ Μπλατ, όπου ηττηθήκαμε από τον Παναθηναϊκό στα playoffs. Πάντα θέλω να είμαι σε μία ομάδα με συστήματα και ρόλους. Παλιότερα ήμουν στο κολλέγιο του Κάνσας, μία εξαιρετική ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες, οπότε μπορώ να καταλάβω τον ρόλο μου».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: «Δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις, αλλά αυτό που πρέπει να περιμένει είναι ότι θα είμαι ο εαυτός μου. Θα είμαι ο παίκτης που ήμουν πάντα, θα αποδείξω σε τι επίπεδο είμαι και ότι μπορώ να παίξω μαζί με σπουδαίους παίκτες. Υπήρξε πολλή κριτική, αλλά δεν είμαι ο παίκτης που θα βγει στο γήπεδο και θα σουτάρει εκατό φορές την μπάλα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάνγκφορντ: «Στόχος μου το Final Four»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.