ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Πασκουάλ: «Κάθε παιχνίδι της Euroleague είναι τελικός»

Μόνο τη νίκη έχει στο μυαλό του η ομάδα του Παναθηναϊκού
Πασκουάλ: «Κάθε παιχνίδι της Euroleague είναι τελικός»

Για το αυριανό σημαντικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Euroleague, μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη για την αναμέτρηση αυτή, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που θα είναι σίγουρα το πρόσωπο της βραδιάς.

«Πάντα κάθε παιχνίδι της Euroleague είναι ένας τελικός. Το προηγούμενο ματς ήταν κρίσιμο για εμάς μετά την ήττα από τη Ζάλγκιρις. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Σχετικά με τον Παπαπέτρου:

«Στις καριέρες μας έχουν περάσει όλοι σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζουμε απέναντί τους. Νομίζω πως ο Παπαπέτρου θα είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς. Είναι έμπειρος και ξέρει πώς να προσαρμοστεί.

Πάντα προσπαθώ να βρω λύσεις σε άμυνα και επίθεση, όπως ξέρετε τα δυο χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Έχουμε παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι από παιχνίδι. Έχουμε βελτιωθεί, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε. Κόντρα στον Προμηθέα βελτιωθήκαμε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε», ήταν τα λόγια του.

Ακόμα, υπογράμμισε για την προϊστορία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι ανάμεσα σε δυο προπονητές, αλλά ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες. Θέλουμε τη νίκη. Το παρελθόν δε θα παίξει ρόλο μόλις το παιχνίδι εδώ αύριο».

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι διπλοί «πράκτορες» – Τους θυμάστε;

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ξέρω τι έκανες…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασκουάλ: «Κάθε παιχνίδι της Euroleague είναι τελικός»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.