NBA

Ο Σμιθ θα είναι ανενεργός μέχρι να βρει ομάδα

Ο Τζέι Αρ Σμιθ δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι πρωταθλητές του 2016 πήραν αυτή την απόφαση, έπειτα απο τις δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ. Σε αυτές, στην ιστοσελίδα «The Athletic», ο Σμιθ ευθαρσώς αναφέρει πως οι «Καβς» δεν αγωνίζονται για να κερδίζουν, αλλά προτιμούν να λάβουν μία ευνοϊκότερη τύχη στη λοταρία...
Ο Σμιθ θα είναι ανενεργός μέχρι να βρει ομάδα

Ο Τζέι Αρ Σμιθ δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι πρωταθλητές του 2016 πήραν αυτή την απόφαση, έπειτα απο τις δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ.

Σε αυτές, στην ιστοσελίδα «The Athletic», ο Σμιθ ευθαρσώς αναφέρει πως οι «Καβς» δεν αγωνίζονται για να κερδίζουν, αλλά προτιμούν να λάβουν μία ευνοϊκότερη τύχη στη λοταρία για το Draft.

Κάπως έτσι οι Καβαλίερς αποφάσισαν να αφήνουν τον Σμιθ ανενεργό και να συνεργαστούν, προκειμένου να βρει όσο το δυνατό πιο γρήγορα την επόμενη ομάδα του.

O 33χρονος «κουβαλά» συμβόλαιο δύο ετών, φέτος προβλέπεται να λάβει 14.720.000 δολάρια και την επόμενη σεζόν 15.680.000.

Η απίστευτη προπόνηση του Κάιρι Ίρβινγκ (vid)

Τεστ εγκυμοσύνης με την… εγγύηση του Σακίλ Ο’Νιλ (pic)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σμιθ θα είναι ανενεργός μέχρι να βρει ομάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.