ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Στην πεντάδα της αγωνιστικής του BCL ο Γκρίφιν (pic & vid)

Η ΑΕΚ επικράτησε της Χαποέλ Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League, με τον Μάλκολμ Γκρίφιν να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της «Βασίλισσας». Κάπως έτσι ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ, αποτελεί μέλος της καλύτερης πεντάδας για την 8η αγωνιστική, μαζί με τους Ταϊρίς Ράις (Μπάμπεργκ), Κάσιους Ρόμπερτσον (Μπαϊρόιτ), Τζεράι Γκραντ (Νεπτούνας...
ΑΕΚ: Στην πεντάδα της αγωνιστικής του BCL ο Γκρίφιν (pic & vid)

Η ΑΕΚ επικράτησε της Χαποέλ Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League, με τον Μάλκολμ Γκρίφιν να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της «Βασίλισσας».

Κάπως έτσι ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ, αποτελεί μέλος της καλύτερης πεντάδας για την 8η αγωνιστική, μαζί με τους Ταϊρίς Ράις (Μπάμπεργκ), Κάσιους Ρόμπερτσον (Μπαϊρόιτ), Τζεράι Γκραντ (Νεπτούνας Κλαϊπέντα) και Σεμπαστιάν Σάιθ (Τενερίφη).

Όπως όλα δείχνουν, ο Γκρίφιν, σκόρερ 25 πόντων και με δείκτη αξιολόγησης στο 34, είναι το μεγάλο φαβορί για να αναδειχθεί και πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Μπάνκι: «Καλύτεροι κάθε ημέρα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Στην πεντάδα της αγωνιστικής του BCL ο Γκρίφιν (pic & vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.